We Women

DATA ESTRENA:
6 de juliol de 2015

LLOC:
Mercat de les Flors de Barcelona,
Festival Grec 2015

DURADA:
Durada 60′

FITXA ARTÍSTICA:
VEURE FITXA ARTÍSTICA

FITXA TÈCNICA:
VEURE FITXA TÈCNICA

DOSSIER DE PREMSA:
VEURE DOSSIER DE PREMSA

Sol Picó presenta un projecte col·laboratiu sobre la dona contemporània. Es tracta d’una mirada col·lectiva sobre la dona juntament amb altres coreògrafes: artistes amb les quals es comparteix professió i inquietuds i amb les quals es reflexionarà sobre el paper de la dona dins de l’estructura social actual. Aquestes artistes, totes elles amb perspectives que provenen de cultures diametralment oposades però amb importants punts en comú, s’han creuat a través de trobades casuals que han acabat convergint en aquest projecte.

Sol Picó es pregunta sobre el paper de la dona al món i per a això amplia l’horitzó i busca una mirada intercultural, envoltant-se d’autèntics referents internacionals al món de la dansa contemporània. En aquest projecte dirigeix a dones que han trencat amb els esquemes que marquen les tradicions del seu país plantejant-los una reflexió col·lectiva, compartint experiències, pensaments, mirades.

Maneres de ballar que combinen tècniques diferents i llenguatges desconeguts entre ells però que units buscaran aprofundir en un tema que segueix vigent malgrat el pas del temps: la situació de la dona al món actual. Un tema complex i que obre portes a múltiples interrogants: A què es deu l’oblit històric d’una part fonamental de la contribució artística de la dona? Per què desapareix el seu llegat? Per què camins ja recorreguts han d’obrir-se de nou? I potser, la qüestió fonamental: Per què en temps de correcció política en els quals a les dones occidentals se’ns recorda constantment que tenim igualtat d’oportunitats encara sorgeixen aquestes preguntes?