La prima de Chita

DATA ESTRENA:
21 de juliol de 2006

LLOC:
Mercat de les Flors, Barcelona

TIPUS:
Espectacle de sala

DURADA:
Durada 70′

FITXA ARTÍSTICA:
VEURE FITXA ARTÍSTICA

És la història d’un viatge.
Viatge que és passatge i desafiament
conquesta i mala sort
auguri i tuguri.
Una bogeria, una fugida, un retrobament, un degollament, una alteració.
Sol Picó, un dels noms imprescindibles de la dansa contemporània actual, segueix treballant i, en aquesta ocasió, al costat de la seva tribu, ens tempta amb una nova proposta:

Una invitació a submergir-nos en un viatge vital més enllà de les nostres òrbites habituals. Un viatge en què descobrim a uns éssers, que, cansats de la seva vida a la Terra, decideixen emprendre una expedició a l’espai. En arribar al seu destí es trobaran amb uns curiosos personatges que ja havien tingut la mateixa idea que ells abans.

L’espectacle reuneix a 7 personatges i té una durada de 70 ‘aprox. La flexibilitat de l’escenografia permet la seva representació tant en teatres grans com mitjans. Igualment flexible és la possibilitat de tenir 3 músics en directe (percussió, veu, saxo i efectes).

Sol Picó pertany a aquesta generació d’artistes escènics inventors de mons, creadors d’un estil i d’un llenguatge personal més enllà del prescrit, més atents al alè vital, a una poètica del bastard i canallesc.

Un cop més, utilitza el collage com a eina per apoderar-se de fragments, impressions, imatges, moviments i sons … que trenen un món surrealista paradoxalment molt semblant a la nostra realitat quotidiana. L’humor negre que tant el caracteritza,  contraresta hàbilment les qüestions existencials que en aquesta obra es plantegen.

És la història d’un viatge visionari i oníric amb inesperat desenllaç.