Amor Diesel

DATA ESTRENA:
28 de juny de 2002

LLOC:
Festival Viva Cité de Sotteville-lès-Rouen, França

TIPUS:
Espectacle exterior

DURADA:
Durada 50′

FITXA ARTÍSTICA:
VEURE FITXA ARTÍSTICA

Una breu història d’amor de tres dones que una nit qualsevol tornen d’una festa i acaben sent víctimes d’un descarat síndrome d’Estocolm, una història surrealista com totes, en la que en realitat ningú existeix.

Sinopsi:
Amor Diesel és un espectacle que neix d’una vella idea de la Sol Picó de realitzar una peça de dansa sobre una màquina excavadora. Després d’una experiència de codirecció amb Kike Blanco per a l’espectacle “DVA Dubtós Valor Artístic “es crea en ambdós la necessitat de seguir treballant junts i avançar en la idea de crear peces de dansa-teatre pensades especialment per grans espais.

Amb aquesta intenció es comença a gestar la idea de crear una obra de grans dimensions i per a un volum ampli de públic que al seu torn no impliqui un gran desplegament logístic de les companyies, per això es comença a treballar en aquest espectacle realitzat en coproducció entre SOL PICÓ Cia. de dansa i LA VIUDA actual companyia de Kike Blanco.

AMOR DIESEL és una peça de dansa de 50′ de durada per a 3 ballarines i tres excavadores, una breu història d’amor de tres dones que una nit qualsevol tornen d’una festa i acaben sent víctimes d’un descarat síndrome d’Estocolm, una història surrealista com totes, en la que en realitat ningú existeix.

AMOR DIESEL …. UN AMOR POSSIBLE?

ELLA. – Estic preocupada, camí d’aquí hi ha un camp de gira-sols que em miren quan passo i xiuxiuegen entre ells; quan em giro tots dissimulen observant al sol. Després de tot no és tan estranya la meva afició per la gasolina, al cap ia la fi podrem treure’n uns calerons quan tot es posi difícil.
MÀQUINA. – Rrrrrrrrrrrrrrrrrrr …..
ELLA. – Crec que m’estàs començant a agradar maquineta ..
MÀQUINA. – Rrrrrrrrrrrrrrrr …
ELLA. – Quan te’n vagis i ara que m’has conquistat hauré de lligar-me el cor amb una corda per no perdre’l, no sé, hauria de dissecar-te i instal·lar-te a la sala però ets molt gran .. i no sé que fer amb els tolls de gasoil que em deixes per la casa
MÀQUINA. – Rrrrrrrrrrrrr …
ELLA. – Podries posar-hi una mica de part teva no? O almenys deixar de ronronejar.
MÀQUINA. – Rrrrrrrrrrrrr …
ELLA. – Ja m’ho deien els meus pares: busca-te’n a un altre, no en trauràs res d’algú que no fa res més que treure fum, farà una rasa i posarà terra mitjançant …