LA PICONERA

Durant l’any s’organitzen a La Piconera tallers destinats tant a professionals com a aficionats a la dansa:

· TALLERS DE CREACIÓ EN DANSA CONTEMPORÀNIA PER A NENS

· TALLERS DE CREACIÓ EN DANSA CONTEMPORÀNIA PER A ADULTS

Per més informació contactar amb lapiconera@solpico.com o visiteu la web de La Piconera

A La Piconera es realitzen regularment entrenaments oberts de les següents disciplines:

ENTRENAMENTS DE CLÀSSIC DE L’APDC. + INFO AQUÍ

PILATES amb Maria Hernando

Per més informació contactar amb lapiconera@solpico.com o visiteu la web de La Piconera

La Piconera disposa de dues sales d’ assaig disponibles per a assajos puntuals o realització de tallers o classes:

– Una sala de 120 m2 i 5 m d’altura

– Una sala de 70 m2 i 3m d’altura.

Tots dos espais són diàfans amb terra de fusta, linòlem i equip de so i estan habilitats per acollir assajos de dansa, de teatre, castings, o funcionar com a platós per a filmacions o sessions fotogràfiques.

La Piconera també disposa de dos vestuaris, dutxes i un petit espai habilitat com cuina i zona de descans.

Potència elèctrica: monofàsica / 40 amperis / entre 8000 i 6000 watts.

Els preus del lloguer varien en funció de l’activitat a realitzar i de la durada del lloguer.

Per a consultar preus i disponibilitat contactar a: lapiconera@solpico.com / 93 329 39 04

WEB "La Piconera"

La Piconera és la residència de la Companyia Professional de Dansa Contemporània Sol Picó que compta amb tres espais clarament diferenciats: un taller escenogràfic, dues oficines i dues sales d’assaig. Es tracta d’un espai singular, en funcionament des del 2007, ubicat en plena Ciutat del Teatre. Compta amb dues sales d’assaig: una de 120 m2 i 5 m d’alçada i una altra de 49m2. Ambdós espais són diàfans amb terra de fusta i linòleum i equip de so, i estan habilitades per acollir assajos de dansa, de teatre, càstings, o funcionar com platós per filmacions o sessions fotogràfiques. La Piconera també disposa de dos vestidors, dutxes i un petit espai habilitat com a cuina i zona de descans. La Piconera pretén ser un lloc proper per als professionals de la dansa. La companyia Sol Picó gestiona l’espai com un lloc de trobada i d’intercanvi artístic, un espai de creació l’ús del qual no només es cenyeix a les necessitats de la companyia sinó que s’obre a creadors interessats en treballar en aquest territori. “La Fura dels Baus“, “Sr Serrano“,” La Viuda “,” La Intrusa” o “La Veronal” són alguns dels artistes i companyies que han fet ús de les nostres instal·lacions. Recentment La Piconera comparteix l’espai amb la companyia Roseland i amb La Veronal. L’activitat estable de la Piconera és la següent:

  • Acull els entrenaments de la companyia, obrint-los a tots els professionals de la dansa ia persones interessades en el moviment corporal. Actualment a La Piconera s’imparteixen les següents disciplines:

-Pilates
-Dansa contemporània per a adults no professionals
-Dansa contemporània per a nenes i nens

 

  • L’espai també acull projectes d’inserció social a través de la dansa, un treball que incideix directament en el teixit social del barri del Poble Sec. Un dels objectius de la Piconera és crear vincles amb les persones del barri, acostant el treball creatiu que desenvolupem i realitzant així mateix un esforç per difondre el món de la dansa a tots els sectors de la societat. Seguint aquesta línia de treball, La Piconera ofereix activitats per a diversos col · lectius:

-Classes de dansa contemporània per a nens: aquestes classes estan destinades especialment als nens del barri i pretén continuar amb un projecte social desenvolupat per la companyia des de fa  anys en una escola del barri que té com objectiu principal fomentar la integració a través de la dansa.

 

  • D’altra banda, La Piconera també té un programa de residències artístiques dirigit a creadors barcelonins. Més informació aquí: RESIDÈNCIES