SELECCIONAT JUNYI SUN COM A PRIMERA COMPANYIA RESIDENT A LA PICONERA


SELECCIONAT JUNYI SUN COM A PRIMERA COMPANYIA RESIDENT A LA PICONERA

La companyia Sol Picó ha escollit el projecte  de Junyi  Sun,  Am I Bruce Lee,  com a primer creador resident a La Piconera durant aquests últims mesos del 2018. El projecte va ser seleccionat d’entre més de 20 sol·licituds i ja hi ha començat a treballar en les instal·lacions de La Piconera. El dia 26 de gener es realitzarà una presentació de la peça a la sala Hiroshima de Barcelona http://www.hiroshima.cat/am-i-bruce-lee/

Junyi Sun ha realitzat ja una breu mostra del seu working process  al Festival Escena Poblenou d’aquest any.

Aquest nou projecte de la companyia Sol Picó, que ara iniciem amb il·lusió, consisteix en una convocatòria de residències artístiques a la Piconera que s’està duent a terme durant l’últim quatrimestre de l’any 2018 i que voldríem continuar desenvolupant en l’any 2019.

El projecte pretén acollir i acompanyar un artista o una companyia a la nostra seu, la Piconera, durant el procés de creació i facilitar-li un espai d’assaig, d’oficina, així com assessorament en els àmbits de la creació, la producció i la distribució a càrrec del personal de la companyia Sol Picó i de l’agència de distribució Agente129. Així mateix, s’ha tancat una col·laboració amb Sala Hiroshima, on es podrà realitzar una residència tècnica i una presentació pública de la peça.

Més informació a https://lapiconeradesolpico.wordpress.com/residencias-artiticas/

 

 

Write a Comment