MALDITAS PLUMAS, estrena al TNC el 26 de març de 2020

MalditasPlumas

MALDITAS PLUMAS, estrena al TNC el 26 de març de 2020

El proper 26 de març s’estrenarà al TNC la propera producció de la companyia, Malditas Plumas. La peça, inclosa dintre del festival dansa.Quinzena Metropolitana, es podrà veure el dia 26, 27, 28 i 29 de març a la sala Tallers del TNC.

En aquesta peça Sol Picó, acompanyada del músic i cantant Pere Jou, ens presenta una «comunitat de desperfecte» en un ambient subterrani, recollit, secret, protegit i vagament clandestí, underground per definició, en el qual és possible gestar nous llenguatges o «embrions» de noves formes. Inspirant-se en el gènere de revista que tanta popularitat va aconseguir al Paral·lel barceloní i que ja incorporava característiques que a dia d’avui poden arribar a semblar transgressores, com la interdisciplinarietat, la ruptura amb la moral tradicional i l’expressió de les transformacions socials Sol Picó abordarà amb ironia la fosca condició de l’ésser humà a través del nom de les vedettes.

#malditasplumasTNC

Write a Comment

Facebook
Twitter