Sol Picó estrena “Dancing with frogs” en el festival Dansa_MOS 2017


Sol Picó estrena “Dancing with frogs” en el festival Dansa_MOS 2017

En la seva tercera edició, el certamen Dansa_MOS ofereix “una dispersió de llenguatges molt saludable, una contaminació de totes les arts”, segons la directora i programadora del centre, Concha Hernández. “Si a algú no li agrada la dansa contemporània pot veure com es fusiona aquesta amb la dansa tradicional, gaudir del flamenc o de recerques on conflueixen els últims experiments en xarxes neuronals amb les arts audiovisuals i la dansa. Tothom es pot sentir identificat amb algunes de les propostes. Aquest és el leitmotiv de Dansa_MOS”.

Sol Picó balla (en estrena absoluta) amb gripaus o amb lumbersexuales, neo* macarras, metrosexuales i andróginos en una aventura àcida, bruta, disbauxada i tragicómica.

En Dancing with Frogs es reflexiona, qüestiona i analitza el món de la masculinitat, aquesta altra meitat, el complement biològic del femení. Què és el masculí sense el femení? Hi ha límits entre ells? Com viu, sent, acciona, sofreix, es relaciona amb el món, l’home del S. XXI? És igual que sempre o alguna cosa ha canviat? Com ha de ser un home? Què cal fer per ser un?

 

Pres de: http://www.elmundo.es/madrid/2017/09/29/59cd1be9468aeb433b8b45b6.html

 

 

Write a Comment

Facebook
Twitter