CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES

piconera-rojobarcelona-3

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES

Des de la companyia Sol Picó ens embarquem, amb molta il·lusió, en un nou projecte consistent en una convocatòria de residències artístiques a la Piconera que es portarà a terme durant l’últim quadrimestre de l’any 2018 i que voldríem continuar durant al 2019.

El projecte pretén acollir  i acompanyar una companyia a la nostra seu, la Piconera, durant el procés de creació i facilitar-li un espai d’assaig, un espai d’oficina així com assessorament en els àmbits de la creació, la producció i la distribució a càrrec del personal de la companyia Sol Picó i de l’agència de distribució Agente129. Així mateix, s’ha tancat una col·laboració amb la Sala Hiroshima, on es podrà realitzar una residència tècnica i una presentació pública de la peça a principis de l’any 2019.

El període de presentació de projectes estarà obert des del 2 de juliol i fins el 31 de juliol de 2018. La resolució es farà pública la primera setmana de setembre.

Per a més informació sobre el projecte de residències artístiques podeu fer clic aquí.

Write a Comment