SELECCIONAT JUNYI SUN COM A PRIMERA COMPANYIA RESIDENT A LA PICONERA

piconera-rojobarcelona-3

SELECCIONAT JUNYI SUN COM A PRIMERA COMPANYIA RESIDENT A LA PICONERA

La companyia Sol Picó ha escollit el projecte de Junyi Sun, Am I Bruce Lee, com a primer creador resident a La Piconera durant aquests últims mesos del 2018.  El projecte va ser sel·leccionat d’entre més de 20 sol·licituds i ja ha començat a treballar a les instal·lacions de La Piconera. El dia 12 de gener es realitzarà una presentació de la peça a la sala Hiroshima de Barcelona.

Aquest nou projecte de la companyia, que ara comencem amb il·lusió, consisteix en una convocatòria de residències artístiques a la Piconera que es portarà a terme durant l’últim quadrimestre de l’any 2018 i que voldríem continuar durant al 2019.

El projecte pretén acollir  i acompanyar una companyia a la nostra seu, la Piconera, durant el procés de creació i facilitar-li un espai d’assaig, un espai d’oficina així com assessorament en els àmbits de la creació, la producció i la distribució a càrrec del personal de la companyia Sol Picó i de l’agència de distribució Agente129. Així mateix, s’ha tancat una col·laboració amb la Sala Hiroshima, on es podrà realitzar una residència tècnica i una presentació pública de la peça a principis de l’any 2019.

 

Write a Comment