TROBADA ALS AFORES: taller de dansa i cuina a la natura

Dansa afores

TROBADA ALS AFORES: taller de dansa i cuina a la natura

Sol Picó organitza per primera vegada unes jornades a la natura on s’oferirà un taller de dansa contemporània, impartit per ella mateixa, així com un taller de dansa kathak, impartit per Shreyashee Nag.

Una trobada de 5 dies pensada per connectar amb el cos a través del moviment i l’alimentació. Del 20 al 24 d’agost Sol Picó i Shreyashee Nag et conviden a un entrenament intensiu obert per tots i totes on es treballarà el cos des de la dansa contemporània, la dansa kathak i una introducció a la cuina vegana.

Una trobada en la naturalesa pensada per activar el cos, conèixer les possibilitats creatives, alimentar-se bé i sobretot mirar-nos més enllà del pur fitness. No cal experiència prèvia, però sí cossos amb ganes de moure’s. La cita serà a la Riera de Caldetes, en una bella casa de colònies entre la muntanya i el mar, a 15 minuts a peu de les platges de Caldetes d’Estrac: la casa Eurostage ens obre les seves portes i ens permet usar les seves instal·lacions per gaudir de l’estiu amb aquests tallers.

Més informació: https://lapiconeradesolpico.wordpress.com/trobada-als-afores/

Write a Comment