Sol Picó comença nova producció al setembre

slawatycze-9366-20141231-14-23-14-1600x1067

Sol Picó comença nova producció al setembre

Sol picó començarà al setembre una nova producció , desprès del èxit amb “We ,women“, amb la intenció de parlar sobre la masculinitat, reflexionant, questionant i analitzant aquest món, l’altre meitat, el complement biològic de el femení.

Relacionats amb aquests raonaments, apareixen una sèrie de conceptes, sobre els quals Sol Picó indagarà amb un èquip escollit mitjançant un laboratori audició, que tindrà lloc del 20 al 23 de setembre: El patriarcat, el hiper-viril, la testosterona, la violència, el mariconeo, el nen adult, la fragilitat, el privilegi i la càrrega, la tendresa, la simpleza, la imatge arquetípica del cavaller, l’home en el folklore popular, el poderós contra l’oprimit, els abdominals de gimnàs, el bo, el lleig i el dolent.