Sol Picó al Festival Internacional de Música y Danza de Granada

GranadaFestival2016

Sol Picó al Festival Internacional de Música y Danza de Granada

Sol Picó coreografiarà Enric V de Shakespeare, peça inclosa al Festival Internacional de Música y Danza de Granada. El concert serà ofert per l’Orquestra Simfònica i Cor de RTVE, el 19 de juny al Palau de Carlos V, en commemoració de l’IV centenari de la mort de Cervantes i Shakesperare i serà gravat per TVE.

A partir de la partitura que William Walton va fer per a una pel·lícula anglesa filmada el 1944 per Lawrence Olivier sobre Enric V de Shakespeare, Neville Marriner i Christopher Palmer van preparar un arranjament que podrà escoltar-se a Granada en versió escènica de Paco Azorín, amb la narració de l’actor Tristán Ulloa, direcció musical del director Miguel Ángel Gómez-Martínez i coreografia de Sol Picó. En la segona part del programa, orquestra i director interpretaran El Quixot de Richard Strauss, que tindrà l’al·licient de l’actuació com a solista del també granadí Guillermo Pastrana, un dels grans violoncel·listes espanyols de la seva generació.